korisnik pretraži lupa za uvećavanje zatvori x facebook facebook logo instagram instagram logo twitter twitter logo

Servirajte jelo à la Gordon Remzi

Kuvanje odavno nije samo spremanje jela. Zahvaljujući popularnim kuvarskim šefovima i TV formatima koji su nas uveli u slavne kuhinje virtuoza kakvi su Gordon Remzi, Džejmi Oliver ili Dona Hej, naučili smo da je kuvanje i serviranje jela čista umetnost !

U jelu morate uživati svim čulima – ukusom, mirisom i očima. Zapamtite - odsustvo bilo kojeg od ova tri čula kvari ukupan doživljaj !

Koliko su važni ukus i miris, toliko je važna i prezentacija jela. O ovome svedoči podatak da se u francuskoj školi Ferrandi izučava umetnost stilizovanja i serviranja jela podjednako kao i samo kuvanje.

Postavka vašeg stola govori mnogo o vama kao domaćinu, pa lepo stilizovan sto na neki način govori o poštovanju koje ukazujete vašim gostima.

Čuveni škotski kuvar i vlasnik restorana, Gordon Remzi, čiji su restorani nagrađeni sa ukupno 15 Mišelinovih zvezdica, naučio nas je da svaki tanjir, escajg, salveta ili svaka posuda, mogu da doprinesu ukupnom uspehu obroka.

Bez obzira o kakvoj se večeri ili ručku radi i da li je u pitanju neka ceremonija, banket ili neobavezna večera sa prijateljima - dajte sve od sebe da vaš sto kreirate i postavite tematski i sa stilom.

Sada i vi, pored toga što ste već sigurno mnoge specijalitete magistirali spremajući ih kao opaki Remzi, vaša jela možete servirati u fantastičnom servisu za ručavanje Royal Doulton Gordon Ramsay Maze Dinnerware, koji potpisuje lično Gordon Remzi.

Fensi set sadrži 16 posuda - 4 tanjira za večeru, 4 tanjira za salatu, 4 činije za višenamensku upotrebu, kao i 4 šolje, a idealan je za postavku letnje večere ili ručka.

Savremen i stilizovan, servis Gordon Ramsay Maze asocira na obrok kraj obale u nekom primorskom gradu. Još ukoliko pripremite i neki obrok sa Remzi repertoara, sigurni smo da će svi vaši gosti biti oduševljeni. Vaše je samo da dodate sveće i neki poljski buket cveća kako bi dodatno naglasili lepotu ovog servisa.

Za male ili velike prilike, iako je obedovanje sa prijateljima svakako uvek specijalna prilika, ovaj servis je fantastičan način da svojim gostima pokažete suptilnu naklonost.

Kul, savremen i čistih linija, ovaj asortiman predstavlja Gordonove ekspertske performanse i savršenu prezentaciju jela do koje slavni šef veoma drži.

Servis je dostupan u odabranim bojama - od sveže bele, preko sive do azurno plave, koje će momentalno u vašem domu kreirati atmosferu poput one u najboljim prefinjenim restoranima.

Kompanija “Royal Doulton” je osnovana davne 1815. godine, kada je u okolini Londona počela sa radom mala grnčarska fabrika. Danas je to svetski poznat brend, specijalizovan za kuhinjsko posuđe jedinstvenog dizajna, kao i izuzetne dekorativne predmete od kristala i najfinijeg stakla.

Čuvena svetska imena kao što su Monik Lilje, modni dizajner, i poznati svetski kuvari Gordon Remzi i Dona Hej, poslednjih godina su svojim autentičnim izrazom osavremenili dekore ovog proizvođača i ponudili moderne kolekcije koje će ulepšati i oplemeniti svaki dom.

Ovaj ugledni brend sa dugom tradicijom može se pohvaliti i velikim brojem poštovalaca i stalnih klijenata, među kojima je i britanska kraljevska porodica.

Od 2005. godine "Royal Doulton" postoji kao samostalna linija u okviru najznačajnijeg britanskog koncerna "Waterford Wedgwood" grupe i širokom lepezom svojih proizvoda zadovoljava sve ukuse zahtevnih klijenata, a verujemo da će zadovoljiti i vaše.

 

možda Vam se svidi

Trendovi u uređenju trpezarija

Trpezarija je jedna od najbitnijih prostorija u našim domovima, jer se u njoj okupljamo sa porodicom i prijateljima. Zato je veoma važno da ona bude udobna i prijatno dekorisana, kako bi svi u njoj uživali…

Copyright © 2024 Luxury 4 Me | All rights reserved. Developed by Mini STUDIO Publishing Group

https://www.traditionrolex.com/9