korisnik pretraži lupa za uvećavanje zatvori x facebook facebook logo instagram instagram logo twitter twitter logo

“Statement” haljina

Izgledajte svaki dan kao da ste sišle s modne piste…

Sve dame jako dobro znaju da postoje haljine i da postoje “statement” haljine.

Koliko muka i glavobolja vam je zadavala potraga za haljinom koja vam baš odgovara? Ona, koja je savršena toliko da u nju skliznete kao u drugu kožu?

Mnogi faktori nam otežavaju pronalazak željenog stajlinga - od manjka vremena do loše ponude, ali znajte da je moguće pronaći fenomenalne haljine za sve prilike - dnevne ili večernje.

Vaša “statement” haljina se mora izdvajati po nekoj specifičnosti u moru istovetnih ponuda. Ona može biti prepoznatljiva po puf rukavima, asimetričnom kroju, zanimljivom izrezu ili po upečatljivom dezenu i boji. Može biti mini ili maksi, stvar je ličnog izbora, sve dok ne prelazi granicu dobrog ukusa.

Važno je da bude drugačija u moru kloniranih modela i da vam pristaje kao salivena.

Haljina je inače najpoželjniji komad odeće za leto. Dovoljna je samo ona i neki atraktivan aksesoar i već ste spremne za paradiranje kroz grad.

Kombinujte vašu savršenu haljinu uz patike, baletanke, mjul papuče ili sandale. Ona se može odlično uklopiti u svaki modni stil - od kežual, minimalističkog, pa do ultra elegantnog.

Noseći haljinu, svaka žena izgleda elegantno i nekako u njoj ima odmah drugačiji i ženstveniji hod.

Svestranost haljine je čudesna. Čak i najjednostavnija haljina dolazi do izražaja uz adekvatne aksesoare kao što su ogrlica, minđuše ili narukvica. Ali, vodite računa, ne preterujte sa nakitom! Dovoljan je jedan atraktivan komad - akcenat mora ostati na haljini.

Setite se šta je govorila Koko Šanel: ”Manje je više.”

I samo hrabro! Pronađite onu pravu haljinu za vas, onu zbog koje će se za vama okretati na ulici. Ako postoji barem jedna konstanta u muškom modnom univerzumu, onda je tačno da devojke u haljinama vole više od svega ostalog.

A što se boje i dezena tiče, najbolja je ona koja vama najbolje pristaje!

I dok se spremate za izlazak u grad i oblačite vašu haljinu od satena, pliša, šifona, svile ili žerseja, odvrnite Haustore do daske i zapevajte naglas: “Djevojke u ljetnjim haljinama volim…”

možda Vam se svidi

Birajte trendove, a ne oni vas

Trendovi se smenjuju poput godišnjih doba, dođu i prođu… Da li se zapitate svake sezone da li ste “IN”?

Šta žene žele?

Muškarci kažu da će im večna misterija biti to šta žene žele. Otkrićemo im rešenje – cipele!

5 parfema po kojima će vas pamtiti

Mnogi parfemi dođu i prođu. Samo neki zaslužuju titulu posebnih, onih koji postaju vaš zaštitni znak...

Hello Yellow

Torba je omiljeni ženski prateći detalj. Svaka žena zna da mora imati u svom garderoberu bezbroj modela. One za dan, za veče, za posebne prilike, za plažu… Male, velike, tote, klač, hobo… Lista ide u nedogled!

Copyright © 2024 Luxury 4 Me | All rights reserved. Developed by Mini STUDIO Publishing Group

https://www.traditionrolex.com/9