korisnik pretraži lupa za uvećavanje zatvori x facebook facebook logo instagram instagram logo twitter twitter logo

Najluksuzniji ženski časovnici

Danas, časovnici se ne fokusiraju samo na funkcionalnost, već i na izradu, stil, tehnologiju, esenciju originalnosti, maštu i svoje komplikovane strukture…

Danas, časovnici se ne fokusiraju samo na funkcionalnost, već i na izradu, stil, tehnologiju, esenciju originalnosti, maštu i svoje komplikovane strukture…

Iako tradicionalno gledano muškarci mnogo više nose časovnike od žena, interesovanje za ženske modele je u konstantnom porastu tokom poslednjih godina, a posebno kreiranjem intrigantnih, delikatnih i klasičnih dizajna, koji će odgovarati ukusu i ličnosti svake žene.

Neki časovnici danas podsećaju na komade nakita, koji nisu tu samo kako bi nam rekli koje je doba dana, već i kako bi svima stavili do znanja kakav stil negujemo i šta volimo. Mnogi su dizajnirani toliko interesantno da nam mame pogled i onda kada nas ne zanima tačno vreme, već želimo još jednom da doživimo magiju kojom oni isijavaju.

Mi smo ovog puta odlučili da vam predstavimo deset najskupljih ženskih časovnika, koji su trenutno dostupni na tržištu i koje možete kupiti. Muškarci koji ovo čitaju treba da hvataju beleške, jer je vreme poklona odmah iza ugla.

10. Tank Solo časovnik – $4,600

Kaiš od alligator kože ovog predivnog časovnika, savršeno se uklapa sa svakodnevnim odevnim kombinacijama. Njegovo kućište od pink zlata i čelika daje mu elegantan stil koji naglašava svetli posrebreni brojčanik od opalina. Sitni komadići sintetičkog dragog kamenja daju mu dozu boje i stilizuju ga do savršenstva. 

9. Baume & Mercier Women’s Swiss Classima Diamond Stainless Steel Bracelet Watch 37mm– $4,800

Iz Classima kolekcije, ovaj časovnik sa dijamantski dekorisanom bazom i narukvicom od nerđajućeg čelika, pripada nekoj sopstvenoj elitnoj klasi. Savršen je za kombinovanje sa elegantnom crnom ili crvenom haljinom, a ima brojčanik sa mother-of-pearl detaljima i srebrno toniranim rimskim brojevima. 

8. David Yurman Women’s Classic 38mm – $5,200

Kao elegantna izjava, ovaj časovnik ima kućište od nerđajućeg čelika koje predivno prati belu bazu dekorisanu dijamantima. Beli mother-of-pearl detalji su ključni deo njegovog brojčanika, dok plavi spinel daje lični dodir boje. 

7. Christian Koban Clou Black Diamond Dinner Watch – $16,055

Ovaj časovnik definiše luksuz, a dekorisan je dijamantskim paveom, belim i crnim dijamantima, koji su elegantno upareni sa okruglim telom modela prečnika 42 mm. Njegov ekskluzivni Pearl Ray Indo-Pacific Stingray kaiš će ga udobno držati na vašem ručnom zglobu.

6. Chopard Happy Sport Diamond & Stainless Steel Bracelet Watch – $17,600

Nije toliko čest slučaj da časovnik koji je opisan kao sportski dolazi sa elegantnom bazom dekorisanom dijamantima i narukvicom od nerđajućeg čelika. Ovaj šarmantni Chopard model ima srebrni brojčanik sa guilloche detaljima u svom centralnom delu, sa sedam pokretnih dijamanata. Njegovo kućište od poliranog nerđajućeg čelika daje mu klasični stil. 

5. Jaeger LeCoultre Rendez-Vous Silver Dial 18kt Rose Gold Ladies Watch – $21,995

Ovaj ekskluzivni časovnik ima srebrni brojčanik sa plavim kazaljkama, koje idealno prate njegovo kućište od roze zlata i narukvicu izrađenu u istom stilu. Sa fiksiranom bazom kreiranom od istog materijala, dekorisanom sa šezdeset dijamanata, ovaj časovnik će privući svačiju pažnju, u bilo koje doba dana ili noći. 

4. Rolex Datejust Pearlmaster Diamond Pave Dial 18kt Yellow Gold Ladies’ Watch – $93,560

Ovaj časovnik, dekorisan sa 36 pink safira na bazi, savršeno spaja boju i eleganciju, koja naglašava njegovo kućište od žutog zlata i narukvicu, dekorisanu sa 186 dijamanata. Dijamanski pave na brojčaniku, srebrne kazaljke i rimski brojevi daju ovom časovniku izuzetni dašak elegancije. 

3. Cartier Crash Watch – $133,000

Kao časovnik koji prkosi tradicionalnom dizajnu, Crash Watch je maštovit, neobičan i uvek u centru pažnje. Njegovo kućište od belog zlata tretirano rodijumom dekorisano je sa 149 dijamanata, dok je njegova narukvica od belgo zlata dobija dekor u vidu 321 dijamanta. 

2. Tank Anglaise Watch – $134,000

Ako želite malo roze boje u svom novom časovniku, veliki Tank Anglaise model sa svojim kućištem od roze zlata može savršeno zadovoljiti vašu potrebu. Njegov brojčanik dekorisan je sa 300 dijamanata, dok narukvica na sebi nosi čak 518 dijamanata. Ovaj časovnik ima klasični stil, koji uvek očarava. 

1. Cartier Bestiaire Evol D’un Phoenix Dark Purple Mother of Pearl with Diamonds Feather Dial Ladies’ Watch – $173,000

Belo zlato u svom najboljem izdanju krasi ovaj luksuzni časobnik, koji dolazi sa belim kaišem od alligator kože. Njegov tamni mother-of-pearl brojčanik dekorisan je dijamantima i perjem, dok su njegove kazaljke posrebrene i predivno sijaju.

 

možda Vam se svidi

Birajte trendove, a ne oni vas

Trendovi se smenjuju poput godišnjih doba, dođu i prođu… Da li se zapitate svake sezone da li ste “IN”?

“Statement” haljina

Izgledajte svaki dan kao da ste sišle s modne piste…

Šta žene žele?

Muškarci kažu da će im večna misterija biti to šta žene žele. Otkrićemo im rešenje – cipele!

5 parfema po kojima će vas pamtiti

Mnogi parfemi dođu i prođu. Samo neki zaslužuju titulu posebnih, onih koji postaju vaš zaštitni znak...

Copyright © 2024 Luxury 4 Me | All rights reserved. Developed by Mini STUDIO Publishing Group

https://www.traditionrolex.com/9