korisnik pretraži lupa za uvećavanje zatvori x facebook facebook logo instagram instagram logo twitter twitter logo

7 satova koji će vam obeležiti život

Postoji časovnik za svaku životnu fazu i sigurno niko nikada nije zaboravio trenutak kada je dobio svoj prvi pravi sat za odrasle.

Ručni sat je moćno oružje koje ne samo da daje nosiocu mogućnost da odgovori na pitanje “Koliko je sati” (nadamo se s velikom preciznošću), već takođe komunicira lični osećaj stila, možda više od bilo kog drugog modnog predmeta. Istraživanja kažu da sat govori više od specijalno kreiranih cipela po porudžbini ili skupih naočara za sunce.

Mladost je period života kada većina ljudi ne može sebi da priušti neki skupoceni, odnosno, sat sa komplikovanijim mehanizmom. Zatim postoje satovi o kojima razmišljamo i maštamo čim se domognemo prve povišice na poslu, pa potom oni koji se moraju slagati uz automobil koji smo upravo kupili, satovi koji imaju sentimentalnu vrednost, jer nam ih je poklonila supruga za prvu godišnjicu braka i oni koje čuvamo kao „oči u glavi“ jer će ih jednoga dana naslediti naši sinovi.

Sat je uvek odličan izbor i cenjeni dar. Može biti ultra moderan, tradicionalan, sportski, klasičan, ili usko povezan s nekim hobijem ili zanimanjem - pilotski, ronilački…

Pogledajte koji su to satovi koji obeležavaju svaku našu ključnu životnu fazu. Baš poput tih momenata koje nikada nećemo zaboraviti u životu, mi nikada nećemo zaboraviti ni satove koji su ih obeležili.

Izbor časovnika može nam pomoći u definisanju ključnih trenutaka života, odvodeći nas sa prvog stvarnog posla, do dana kada kormilo predajemo našem najstarijem sinu. To su umetnička dela i inženjering u savršenoj sintezi, oznake na autoputu života.

 I da, izgledaju savršeno dobro.

Sat dobijen za maturu 

Svi sigurno pamtite dan kada ste maturirali. Eto idealne prilike da dobijete svoj prvi pravi ozbiljniji sat. Sat koji će trajati mnogo duže od svih letnjih raspusta ili tehnoloških trendova.

Zenith ima odličan izbor raznovrsnih kolekcija izrađenih tako da se dopadaju mnogim mladim ljudima. Odabir hronograf modela koji poseduje robusnu kožnu narukvicu je klasik za sva vremena.

Sat kupljen od prve povišice 

Ima li nešto bolje od situacije kada ste prvi put u životu unapređeni pa od svoje prve povišice sebi kupite sat? Pamtićete taj časovnik dok ste živi.

Ballon Bleu de Cartier Carbon je muški ručni sat prečnika 42 mm, proizveden u mehaničkom sastavu sa samo-navijanjem i poseduje kalibar 1847 MC. Sat poseduje čelično ADLC kućište sa žljebovima, kao i krunu u obliku dragulja sa cabochon safirom i dostupan je sa crnim ili belim brojčanikom koji ima rimske brojeve. Kada je narukvica ovog sata u pitanju ponuđena je verzija od čelika ili crna od teleće kože.

Sat koji kupujete da vam se slaže uz automobil

TAG Heuer Monaco je sat koji odmah vezujete sa svetom automobilizma.

TAG Heuer Monaco je bio prvi kockasti vodootporni časovnik sa automatskim hronografom u istoriji i 3. maja 1969. godine istovremeno je premijerno prikazan u Njujorku i Ženevi. Ovaj sat nudi savršen spoj tehnologije i besprekornog dizajna koji nose dugu istoriju i tradiciju. Baš kao i pre nekoliko decenija, TAG Heuer Monaco još uvek impresionira svojim dizajnom. U njemu se nalazi Chronomatic Calibre 11 mehanizam, prvi automatski hronograf mehanizam ponuđen u istoriji ručnih satova.

Ovaj sat krasio je zglobove velikih imena kao što je Džo Sifert, prvi trkač koji je nosio TAG Heuer časovnik. Kasnije, 1971. godine, Monaco na ruku stavlja i legendarni glumac Stiv Mekvin koji je insistirao da svoj novi časovnik nosi i u filmu Le Mans. Ovaj sat je zaista sjajan aksesoar za svakog muškarca i predstavlja pravi trkački duh TAG Heuer brenda.

Sat dobijen od žene za godišnjicu braka 

Za prvu godišnjicu braka očekujete nešto jedinstveno. Poklon koji će asocirati na vašu vezu i na prolaznost života. Ima li boljeg poklona od časovnika koji vas asocira na voljenu osobu koja vam je sat poklonila, svaki put kada bacite pogled na njega? Chopard L.UC. 1937 Classic je simbol elegancije i rafiniranosti. Strast, tradicija i inovacija u jednom baš poput vaše ljubavi.

Sat koji kupujete za putovanje oko sveta

Već ste se u životu ostvarili i sada žurite u osvajanje sveta i avanture koje ćete pamtiti čitavog života. Častite sebe jedinstvenim avanturističkim satom kakav je Raymond Weil Nabucco. U pitanju je hronograf prečnika 46mm sa čeličnim i titanijumskim kućištem i crnom keramičkom koronom. Dostupan je sa crnim kaišem od aligatorske kože sa crvenim štepom. Robustan i moćan, ovo je sat na koji se možete osloniti u svakoj akciji.

Sat koji vam poklanjaju kada postanete partner u firmi

Zagazili ste u četrdesete i ostala je još jedna stepenica u vašoj karijeri - da postanete partner u firmi. Konačno dolazi i taj važan dan kada dobijate ponudu da se priključite timu za koji radite već dugo godina kao partner.

Obično je ovakav momenat obeležen večerom u vašu čast, ali i poklonom koji će vam zauvek ostati u pamćenju. Sat je idealan poklon kojim se obeležava jedan ovako važan događaj u nečijoj karijeri. Odličan odabir može biti TAG Heuer Carrera Calibre 5 sa premijum kožnom narukvicom od aligatorske kože, klasičan, ali savremeni sat za sva vremena.

Sat koji će naslediti vaš sin

Budućnost je stigla. Mladost je proletela kao tren i vreme je da kormilo predate u ruke vašem najstarijem sinu. Ovaj važan momenat u svakoj porodici morate obeležiti i adekvatnim poklonom. Sinu možete pokloniti sat bez kog sadašnje generacije praktično neće moći da funkcionišu - Connected Modular 45.

TAG Heuer i Intel su lansirali Connected Modular 45, kojem srce čine Intelov čip i platforma Android Wear 2.0. Ovo je švajcarska tradicija povezana s budućnošću - prvi TAG Heuer modularni luksuzni sat koji nosi oznaku Swiss Made.

Baš kako ime sata i nagoveštava, ovaj pametni ručni sat je modularan, pa se upravo time izdvaja na tržištu. Svaka komponenta sata je promenljiva čime je moguće napraviti bezbroj prilagođenih kombinacija. Ovaj sat nudi veliki izbor materijala, boja i kombinacija: koncept modularnosti se odnosi i na papučice, kaiš i kopču. Ovo je ništa manje, nego luksuzni sat koji se može u potpunosti prilagoditi vašem raspoloženju, a što je najvažnije ostavljate ga sinu u amanet.

možda Vam se svidi

Kako odabrati letnje odelo?

Bilo da se radi o letnjem danu u kancelariji ili o nekoj svečanosti, ponekad i tokom leta morate nositi odelo…

5 modela obuće koje mora posedovati svaki muškarac

Stil svakog muškarca se ogleda u njegovom odabiru obuće. ”Pokaži mi kakve cipele nosiš i reći ću ti ko si”, mogla bi slobodno da glasi sintagma primenjiva za sva vremena.

TAG Heuer predstavlja redizajnirane Carrera Calibre 16 hronografe

TAG Heuer je ove godine restilizovao svoj najprodavaniji model Carrera kako bi kreirao stilsku vintidž verziju hronografa koji podseća na bogato automobilsko nasleđe brenda.

Ležerno leto uz nove Boss komade

Boss nastavlja svoje “leto lakoće” sa Sebastijanom Stenom…

Copyright © 2024 Luxury 4 Me | All rights reserved. Developed by Mini STUDIO Publishing Group

https://www.traditionrolex.com/9