korisnik pretraži lupa za uvećavanje zatvori x facebook facebook logo instagram instagram logo twitter twitter logo

TAG Heuer predstavlja redizajnirane Carrera Calibre 16 hronografe

TAG Heuer je ove godine restilizovao svoj najprodavaniji model Carrera kako bi kreirao stilsku vintidž verziju hronografa koji podseća na bogato automobilsko nasleđe brenda.

TAG Heuer je ove godine restilizovao svoj najprodavaniji model Carrera kako bi kreirao stilsku vintidž verziju hronografa koji podseća na bogato automobilsko nasleđe brenda.

U 2018. obeležava se 55. godina postojanja kolekcije TAG Heuer Carrera. Od kada je lansiran 1963. godine, ovaj model sata je postao legendaran u svetu automobilizma. Nekoliko proslavljenih vozača izabrali su da nose upravo Heuer Carrera hronografe tokom svoje plodonosne karijere.

TAG Heuer je sada predstavio dva nova moderna časovnika sa vintidž elementima.

TAG Heuer Carrera Caliber 16, hronograf sa prečnikom kućišta od 41mm je crna verzija sata sa crnom kožnom narukvicom, a dostupna je i plava verzija sata sa čeličnom narukvicom. Sa elementima crvene boje, kontrastima i položajima brojača, jasne su reference na auto moto sport.

Dva sportska modela sa vintidž potpisom poseduju tri hronografska bela brojača, koji se izdvajaju na brojčaniku sata oivičenog skalom od 60 sekundi.

Brojač sekundi je na poziciji 9 časova, brojač minuta je na poziciji 12 časova, dok se satni brojač nalazi na poziciji 6 sati. Korona sata je izrađena od keramike i ima tahometarsku skalu - ključnu komponentu na automobilskom hronografu.

Crna verzija ukrašena je veličanstvenim perforiranim crnim kožnim kaišem sa crvenim šavovima. Plava verzija, ima čeličnu narukvicu za maksimalan komfor.  Satovi su vodootporni do 100 m dubine.

Ova dva sportska modela su prelep dodatak postojećoj kolekciji TAG Heuer Carrera.

možda Vam se svidi

Kako odabrati letnje odelo?

Bilo da se radi o letnjem danu u kancelariji ili o nekoj svečanosti, ponekad i tokom leta morate nositi odelo…

5 modela obuće koje mora posedovati svaki muškarac

Stil svakog muškarca se ogleda u njegovom odabiru obuće. ”Pokaži mi kakve cipele nosiš i reći ću ti ko si”, mogla bi slobodno da glasi sintagma primenjiva za sva vremena.

7 satova koji će vam obeležiti život

Postoji časovnik za svaku životnu fazu i sigurno niko nikada nije zaboravio trenutak kada je dobio svoj prvi pravi sat za odrasle.

Ležerno leto uz nove Boss komade

Boss nastavlja svoje “leto lakoće” sa Sebastijanom Stenom…

Copyright © 2024 Luxury 4 Me | All rights reserved. Developed by Mini STUDIO Publishing Group

https://www.traditionrolex.com/9