korisnik pretraži lupa za uvećavanje zatvori x facebook facebook logo instagram instagram logo twitter twitter logo

Savršeni kreveti za klince i klinceze

Portugalska kompanija Circu, poznata je po kreiranju magičnog nameštaja, koji svim klincima i klincezama pruža priliku za pravo uživanje…

Portugalska kompanija Circu, poznata je po kreiranju magičnog nameštaja, koji svim klincima i klincezama pruža priliku za pravo uživanje…

Njihova nova kolekcija za proleće/leto 2017 nudi nam nekoliko veoma interesantnih dizajna, koji su podjednako privlačni poput kreveta koji izgleda kao balon, o kom smo pisali prošle godine. Sada su u pitanju Bun Van i Teepee Room. U pitanju je nameštaj ograničenog izdanja, tako da će samo nekolicina klinaca imati priliku da uživa u ovim komadima.

Bun Van je pravi omaž hipi životu šezdesetih i čuvenom Volkswagen kombiju. Nemojte očekivati VW logo u prednjem delu ovog dizajna, jer ga je zamenio Circu logo. Ovaj dizajn dolazi sa pregradama u kojima mogu biti složene igračke ili odeća, krevetom, TV-om, stolom, minibarom i sofom. Baziran na Dizni liku Fillmore, odnosno hipi kombiju iz crtanog filma Cars, ovaj dizajn predstavlja slobodu i ljubav. Sjajan je dodatak sobama za dečake, ali se može prilagoditi i devojčicama ukoliko ga obojite u roze ili opremite interesantnim detaljima koji bi se vašem detetu dopali. Cena ovog kreveta je 16.000 dolara.

Za devojčice koje uživaju u igri, Teepee Room je savršena stvar. Inspirisan čuvenom Pokahontas, koja je poznata po svom slobodnom duhu i ljubavi prema avanturi, Teepee ima sasvim dovoljno prostora za uživanje. Ovaj udobni krevet takođe ima svoje integrisane police, kao i tajnu pregradu koja igra ulogu kovčega za igračke. Za ovaj komad nažalost cena nije objavljena.

možda Vam se svidi

Šetnja po oblacima

Uređenje dečije sobe je zahtevan zadatak za svakog roditelja, a kreativnost i prostor ključni su faktori koji svakom roditelju predstavljaju najveći izazov.

Copyright © 2024 Luxury 4 Me | All rights reserved. Developed by Mini STUDIO Publishing Group

https://www.traditionrolex.com/9