korisnik pretraži lupa za uvećavanje zatvori x facebook facebook logo instagram instagram logo twitter twitter logo

Šetnja po oblacima

Uređenje dečije sobe je zahtevan zadatak za svakog roditelja, a kreativnost i prostor ključni su faktori koji svakom roditelju predstavljaju najveći izazov.

Kreiranje dečije sobe može biti i zabavan projekat koji možete započeti upravo sa vašom decom, a dobro osmišljen plan i inventivnost mogu vam uštedeti vreme.

Za početak, odaberite temu dečije sobe, a zatim se fokusirajte na sve elemente koji će doprineti realizaciji vašeg projekta i otpočnite sa realizacijom.

Kreirajte svojim klincima sobu u kojoj će sanjati širom otvorenih očiju.

Snovi dozvoljavaju deci da sanjaju svoje sopstvene snove, žive svoje fantazije i magiju.

Za dete je soba mnogo više nego obično mesto za spavanje. Ona je prostor za igranje, skakanje, čitanje, popodnevno dremanje, posete prijatelja, ali mesto gde se čuvaju igračke.

Kada planirate dizajniranje dečije sobe, trudite se da stvorite kreativan i funkcionalan prostor za svoje dete.

Možda baš u jednom takvom stumulativnom okruženju neki klinac odluči da postane pilot?

Klinci su veoma strastveni po pitanju avantura i super heroja, tako da je kompanija CIRCU shvatila tu suštinu i transponovala je na nameštaj.

Zamislite mogućnost da vaš klinac spava u avionu? Ma šta zamislite, moguće je.

Nabavite svojim klincima ekskluzivan, autentičan i magičan nameštaj koji je personifikacija dečijih snova.

Sky B Plane, krevet

Krevet u obliku avona je inspirisan avijacijom i ima za cilj da bude edukativan i funkcionalan. Ukrasna dekoracija je savršena za podsticanje avanturističkog duha dece.

Inspirisan dečijim svetom fantazije, ovaj krevet čini da se klinci odmah povežu sa Diznijevim filmom "Planes", i avionom Boeing-Stearman Model 75 koji se koristio nekada u avijaciji.

Telo kreveta u obliku aviona je u potpunosti napravljeno od fiberglasa sa sjajnim lakom i hromiranim detaljima na motoru i točkovima. Sky B Plane ima nekoliko odeljaka za odlaganje stvari, a gornje krilo je dizajnirano da se koristi kao polica za knjige.

Ukrasni koferi uključuju odeljke za skladištenje tajni i omogućavaju jednostavan pristup krevetu jer mogu poslužiti i kao stepenice.

Sky rug, tepih

Sky Rug je tepih koji je idealan dekorativni elemnet sobe malog pilota. Konačno je šetnja po oblacima moguća! Zamislite koliko sreće i podsticaja izaziva skakanje po oblacima?

Ovaj tepih može biti mesto za igru kada vašem klincu u posetu dođu drugari.

Sky desk

Sky pisaći sto je inspirisan Diznijevim filmom Planes 2 i likom Turbo Dusty, a idealan je bilo kao dekor sobe malog pilota, bilo kao mesto gde će vaš klinac rešavati svoje domaće zadatke, crtati ili praviti velike planove za budućnost.

Zahvaljujući svom živopisnom dizajnu, klinci za ovim stolom ispunjavaju svoje obaveze kao od šale. Zapravo, vaše dete će jedva čekati da sedne za ovakav sto i završi sve svoje obaveze. U ovom slučaju dekorativni koferi služe kao fioke, a skladišni elementi su smeštni i u krilima aviona.

Sky Bookcase, polica

Sky Bookcase je polica za knjige inspirisana Diznijevim filmom Planes i savršena je za odlaganje dečije literature kao što su slikovnice, enciklopedije, lektira ili knjige o avionima.

Kreativnog i razigranog dizajna, ova polica za knjige je inspirisana vintidž putnim koferima koji su direktna asocijacija deci na putovanja i istraživanja. Dekorativni koferi se mogu ređati jedan na drugi, pa tako kreirate onoliko prostora za odlaganje, koliko je vašem detetu potrebno.

Napravljeni su od drveta, prelakirani sjajnom sivom bojom sa detaljima od sintetičke kože i niklovanim završnicama.

Budite hrabri i odvažni kada je dizajn dečije sobe u pitanju. Omogućite deci prostor gde mašta nema granice, mesto gde je jedrenje oblacima svakodnevnica.

možda Vam se svidi

Savršeni kreveti za klince i klinceze

Portugalska kompanija Circu, poznata je po kreiranju magičnog nameštaja, koji svim klincima i klincezama pruža priliku za pravo uživanje…

Copyright © 2024 Luxury 4 Me | All rights reserved. Developed by Mini STUDIO Publishing Group

https://www.traditionrolex.com/9