korisnik pretraži lupa za uvećavanje zatvori x facebook facebook logo instagram instagram logo twitter twitter logo

5 parfema po kojima će vas pamtiti

Mnogi parfemi dođu i prođu. Samo neki zaslužuju titulu posebnih, onih koji postaju vaš zaštitni znak...

Postoje brojni razlozi zbog kojih nosimo parfeme, ali se na kraju sve svodi na činjenicu da nas mirisi čine srećnim. Razlog zbog koga se osećamo srećnim u velikoj meri zavisi od pojedinca, ali može biti i od prisustva feromona koje sadrže mirisi, osećaja smirenosti koji u nama izazivaju, pa sve do povratka u prošlost zahvaljujući određenom mirisu i sposobnosti da nekim parfemom pokažemo autentičnost.

Stiglo je leto i vreme je za promenu garderobe, ali i parfema. Kada su parfemi u pitanju s prvim sunčanim danima, želimo da posedujemo onaj magični očaravajući letnji miris...

Predstojeći period pred nama je pravo godišnje doba idealno za lepršave cvetne, osvežavajuće i citrusne arome.

Fantastičan način da osvežite svoj stil nalazi se zarobljen u bočici nekog dobrog parfema. Odaberite parfeme s lepršavim i laganim notama koje mirišu na plažu, vrelinu peska i slanoću mora.

Ukoliko ste u potrazi za aromom koja će ostavljati trag za vama i oterati sve negativne misli, izdvojili smo predloge parfema koji su najavljeni kao veliki letnji hitovi po kojima će vas zapamtiti svako.

Za ljubitelje citrusa, samo nekoliko kapi novog Louis Vuitton Le Jour Se Léve transportuje vas među drvorede mandarina. Sa dodirom jasmina i crne ribizle, ovaj parfem će učini da svako ko vam se približi poželi da vas pomiriše bar još jednom.

Ukoliko ste devojka koja voli zabave, za vas je idelan Bvlgari Omnia Pink Sapphire koji je zabavan i pomalo festivalski. U sebi sadrži frangipani, ružičasti pomelo, vanilu i mošus. Odlična voćna kombinacija koja odgovara nosiocu koji ne planira da nijedno letnje veče provede kod kuće. Ako nosite ovaj parfem, idete u provod zagarantovano.

Za ljubitelje svežih letnjih buketa kao stvoren je Tory Burch Just Like Heaven. Kako mu i ime kaže osećaćete se kao u rajskoj bašti. Sadrži note kao što su hijacint, heliotrop i tonka mahunarke, a ostavlja jednu sentimentalnu poruku za vama.

Sve modne influenserke biće u centru pažnje zahvaljujući Prada Candy Sugar Pop parfemu koji je mešavina zelenih citrusa, breskve i vanile. Miriše slatkasto, ali poenta i jeste da ljudi u vašoj blizini “polude” za ovim slatkišem.

Za one koji će provesti leto na brodu, možda baš u blizini italijanske obale nepogrešiv izbor je Acqua Di Parma upravo inspirisan Italijom, morem i suncem. Sadrži mandarinu, jasmin, geranijum i pačuli koje će učiniti da već pri prvom prskanju zamislite sebe na nekoj jahti dok ispijate Sanpellegrino Chinotto…

možda Vam se svidi

Birajte trendove, a ne oni vas

Trendovi se smenjuju poput godišnjih doba, dođu i prođu… Da li se zapitate svake sezone da li ste “IN”?

“Statement” haljina

Izgledajte svaki dan kao da ste sišle s modne piste…

Šta žene žele?

Muškarci kažu da će im večna misterija biti to šta žene žele. Otkrićemo im rešenje – cipele!

Hello Yellow

Torba je omiljeni ženski prateći detalj. Svaka žena zna da mora imati u svom garderoberu bezbroj modela. One za dan, za veče, za posebne prilike, za plažu… Male, velike, tote, klač, hobo… Lista ide u nedogled!

Copyright © 2024 Luxury 4 Me | All rights reserved. Developed by Mini STUDIO Publishing Group

https://www.traditionrolex.com/9