korisnik pretraži lupa za uvećavanje zatvori x facebook facebook logo instagram instagram logo twitter twitter logo

Hello Yellow

Torba je omiljeni ženski prateći detalj. Svaka žena zna da mora imati u svom garderoberu bezbroj modela. One za dan, za veče, za posebne prilike, za plažu… Male, velike, tote, klač, hobo… Lista ide u nedogled!

Ukoliko i vi spadate u one devojke koje svaki dan zastaju ispred izloga gde su ugledale onu “koju moraju imati pod obavezno”, i prave kombinacije čega da se odreknu kako bi se domogle baš TE tašne, onda vam kao i nama nema pomoći - ovisnice ste o tašnama.

Ali, zašto žene toliko vole torbe? “IT” tašna je objekat požude 21. veka, ne samo za super modele i glumice, već i za sve obične devojke i žene. Dobra tašna je statusni simbol.

To je delom zbog toga što su tašne postale jedinstvena spoljašnja manifestacija ženskog statusa i zarade. Sve veća popularnost torbi tokom proteklih 100 godina pratila je sve veću emancipaciju njenih vlasnica.

Zato su neke žene spremne da na tašnu potroše više para nego na automobil ili godišnji odmor, a svedoci smo aukcijskih prodaja kultnih tašni za čije iznose možete kupiti stan.

Koliko je tašna važna govore i slavne kampanje nekih brendova na kojima manekenke poziraju gole uz samo jedan detalj - tašnu. Poruka je jasna: “Ne treba vam ništa, kada imate dobru torbu!” Ili se može protumačiti tako da se mnoge žene osećaju kao gole kada uz sebe nemaju omiljenu torbu.

Onda ni ne čudi zašto su najneobičnije, teško dostupne i veoma aktuelne torbe postale prava opsesija modnih trendseterki. 

Kako bismo proslavili moć dobre torbe, predstavljamo vam naš omiljeni izbor za ovo leto – ŽUTU TAŠNU.

Dodajte malo svetlosti vašem gardaroberu uz pomoć žute tašne. Žuta je savršena boja za leto, a dobro se kombinuje uz crnu i belu boju ili uz teksas.

Limun žuta, sunce žuta ili senf žuta, dostupne su u svim nijansama, a vaše je samo da odaberete omiljenu. U nijansama suncokreta, žute torbe dodaju prolećni vajb prigušenim tonovima odeće, ali takođe odlično funkcionišu u kombinaciji sa drugim jarkim bojama.

Sa toliko dizajnerskih tašni koje se bore za našu pažnju, kako prepoznati onu koja ima autentični status “IT”? Najupečatljiviji atribut svake “IT” tašne je svakako dizajn.

Nama se najviše dopada Bogner žuta tote kožna tašna Lenka. U nju staje vaš svakodnevni pribor za preživljavanje u urbanoj džungli - ključevi, telefon, šminka, parfem, rezervna haljina, pa čak i laptop.

Nabavite svoju žutu tašnu i nemoguće je da ostanete neprimećene. Ona će vas učiniti sofisticiranom i glamuroznom gde god da se pojavite.

Torba duguje svoj status ne marketinškim strategijama, već najfinijoj tradiciji koja uključuje pedigre, kvalitet i zanatstvo, kako bi izgledala podjednako dobro i deceniju kasnije.

Ljubomorno je nosite sa sobom tokom dana i uveče dok se svi muškarci oko vas pitaju šta se u njoj krije.

možda Vam se svidi

Birajte trendove, a ne oni vas

Trendovi se smenjuju poput godišnjih doba, dođu i prođu… Da li se zapitate svake sezone da li ste “IN”?

“Statement” haljina

Izgledajte svaki dan kao da ste sišle s modne piste…

Šta žene žele?

Muškarci kažu da će im večna misterija biti to šta žene žele. Otkrićemo im rešenje – cipele!

5 parfema po kojima će vas pamtiti

Mnogi parfemi dođu i prođu. Samo neki zaslužuju titulu posebnih, onih koji postaju vaš zaštitni znak...

Copyright © 2024 Luxury 4 Me | All rights reserved. Developed by Mini STUDIO Publishing Group

https://www.traditionrolex.com/9