korisnik pretraži lupa za uvećavanje zatvori x facebook facebook logo instagram instagram logo twitter twitter logo

Boss predstavlja Black Edition

Boss je spojio svoje ready to wear linije i linije parfema, kako bi kreirao novu kapsul kolekciju, nazvanu Black Edition…

Boss je spojio svoje ready to wear linije i linije parfema, kako bi kreirao novu kapsul kolekciju, nazvanu Black Edition…

Namenjena savremenom garderoberu, ova kolekcija sadrži komade, nazvane u rasponu od 01 do 10. Ipak, nevidljivi komad je 00, i on predstavlja BOSS Scent Parfum Edition. Prihvatajući crnu kao glavnu boju kolekcije, Ingo Vilts je malo pojasnio njen smisao:

“Želeli smo da se poigramo sa idejom savremenog crnog formalnog odela, pomešanog sa ležernom postavkom, a sve to moralo je biti povezano sa parfemom. Potom, to je postalo osnova modernog garderobera”.

Sportski stil i krojena odela besprekorno su spojeni u ključnim muškim modnim komadima. Model Tim Šumaher ponovo je sarađivao sa BOSS brendom, kao lice ove kolekcije. On nosi must-have komade, poput mantila i kožnih patika.

 

možda Vam se svidi

Kako odabrati letnje odelo?

Bilo da se radi o letnjem danu u kancelariji ili o nekoj svečanosti, ponekad i tokom leta morate nositi odelo…

5 modela obuće koje mora posedovati svaki muškarac

Stil svakog muškarca se ogleda u njegovom odabiru obuće. ”Pokaži mi kakve cipele nosiš i reći ću ti ko si”, mogla bi slobodno da glasi sintagma primenjiva za sva vremena.

7 satova koji će vam obeležiti život

Postoji časovnik za svaku životnu fazu i sigurno niko nikada nije zaboravio trenutak kada je dobio svoj prvi pravi sat za odrasle.

TAG Heuer predstavlja redizajnirane Carrera Calibre 16 hronografe

TAG Heuer je ove godine restilizovao svoj najprodavaniji model Carrera kako bi kreirao stilsku vintidž verziju hronografa koji podseća na bogato automobilsko nasleđe brenda.

Copyright © 2024 Luxury 4 Me | All rights reserved. Developed by Mini STUDIO Publishing Group

https://www.traditionrolex.com/9